Username: 
Password: 
Restrict session to IP 

Comments on Solve Me

1 2
Global Rank: 3
Totalscore: 519436
Posts: 17
Thanks: 18
UpVotes: 14
Registered: 10y 135d











Last Seen: 204d 4h
The User is Offline
RE: Comments on Solve Me
Google/translate2Thank You!1Good Post!1Bad Post! link
Wow - awesome site owner! Just fixed the database and all is now good Smile
Global Rank: 588
Totalscore: 36729
Posts: 2
Thanks: 3
UpVotes: 2
Registered: 1y 186d

The User is Offline
RE: Comments on Solve Me
Google/translate2Thank You!1Good Post!1Bad Post! link
and can't we update the score of solveme to wechall now?
I tried but failed.
Global Rank: 16
Totalscore: 351082
Posts: 9
Thanks: 9
UpVotes: 8
Registered: 3y 67d






Last Seen: 36d 20h
The User is Offline
RE: Comments on Solve Me
Google/translate2Thank You!1Good Post!1Bad Post! link
Quote from hundan
Sep 09, 2017 - 17:35:31

and can't we update the score of solveme to wechall now?
I tried but failed.

same for me
Global Rank: 15
Totalscore: 357750
Posts: 41
Thanks: 34
UpVotes: 30
Registered: 4y 165d
jusb3`s Avatar






Last Seen: 11s
The User is Online
RE: Comments on Solve Me
Google/translate2Thank You!1Good Post!1Bad Post! link
Any updates? The site seems to be up and running, but scoring doesn't seem to work. I think the domain name of the site changed at some point. Could that be the culprit, maybe scoring still using the old domain?
Global Rank: 45
Totalscore: 236553
Posts: 109
Thanks: 98
UpVotes: 90
Registered: 10y 169d
livinskull`s Avatar




Last Seen: 7h 48m
The User is Offline
RE: Comments on Solve Me
Google/translate2Thank You!1Good Post!1Bad Post! link
The changed domain name should not be the problem.

It looks like the site's wechall scripts itself broke. It is returning score 0 for every user.

UPDATE: looks like there is already an issue on their github related to this: https://github.com/Safflower/Solve-Me/issues/2
Last edited by livinskull - Oct 30, 2017 - 23:47:48
Global Rank: 15
Totalscore: 357750
Posts: 41
Thanks: 34
UpVotes: 30
Registered: 4y 165d
jusb3`s Avatar






Last Seen: 11s
The User is Online
RE: Comments on Solve Me
Google/translate2Thank You!1Good Post!1Bad Post! link
Okay, nice to hear that problem has been located and admin informed
Global Rank: 8
Totalscore: 457787
Posts: 11
Thanks: 15
UpVotes: 11
Registered: 5y 130d






Last Seen: 4d 4h
The User is Offline
RE: Comments on Solve Me
Google/translate3Thank You!2Good Post!1Bad Post! link
no problem ;)
Global Rank: 139
Totalscore: 121325
Posts: 7
Thanks: 5
UpVotes: 5
Registered: 7y 93d




Last Seen: 106d 1h
The User is Offline
RE: Comments on Solve Me
Google/translate2Thank You!2Good Post!0Bad Post! link
Quote from livinskull
Oct 30, 2017 - 23:40:29

The changed domain name should not be the problem.

It looks like the site's wechall scripts itself broke. It is returning score 0 for every user.

UPDATE: looks like there is already an issue on their github related to this: https://github.com/Safflower/Solve-Me/issues/2

Looks like the issue was closed, but I'm unable to link. Anyone else having issues still?
Global Rank: 8
Totalscore: 457787
Posts: 11
Thanks: 15
UpVotes: 11
Registered: 5y 130d






Last Seen: 4d 4h
The User is Offline
RE: Comments on Solve Me
Google/translate2Thank You!1Good Post!1Bad Post! link
Yes, I'm guessing that one of the recent commits broke it again.
My issue was indeed fixed.
1 2
benito255, digitalseraphim, St4rburst, markajbell, tunelko, TheHiveMind, Z, Ge0, samuraiblanco, arraez, jcquinterov, hophuocthinh, alfamen2, burhanudinn123, Ben_Dover have subscribed to this thread and receive emails on new posts.
1 people are watching the thread at the moment.
This thread has been viewed 24483 times.